Dag 40: wo. 28 juni

Om half 5 kraaien alle hanen in de buurt ons wakker. De “campingeigenaar” rammelt al met emmers en is de kippen al aan het voeren. Tot overmaat van ramp zet hij om half 6 de radio keihard aan. Het is duidelijk we moeten opkrassen. Terwijl we de tassen nog op de fietsen aan het hangen zijn staat hij al met de poort open. We geven hem toch maar een hand en doen net of we hem wel een aardige vent vinden. Om half 7 zijn we dus al en route en er is al volop bedrijvigheid langs de weg. Paardjes worden naar de wei gebracht, ganzen worden gehoed. In Ploplana is het weekmarkt en kunnen we een chocoladecake kopen. Dat wordt ons ontbijt. Verder hebben we best wel weer een mooie tocht, maar het is wel heel warm. In onze eindplaats Barlad gaan we op zoek naar het in het boekje genoemde gasthof Patricia. Na wat vragen kunnen we het vinden. Eerste indruk in niet best. Er is geen eten en de riolering is kapot, maar daar wordt aangewerkt volgens de uitbater, die overigens vanwege een herseninfarct moeilijk verstaanbaar is. Voor het eten moeten we dus terug naar Barlad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close