Stop met blog bijhouden.

Beste blogvolger

Ik ga stoppen met het bloggen. Het kost teveel tijd en die heb ik niet. De momenten dat ik over WiFi beschik zijn zo zeldzaam en kort dat ik het niet meer voor elkaar krijg. We zitten nu in een hostel in Karakol. Dus al bijna bij de Chinese grens. Maar we kunnen pas op 29 augustus de grens over. We zijn dus zo’n 2 weken te vroeg.  We hebben daarom een extra rondje aan de route toegevoegd. We gaan morgen of overmorgen ( ligt aan het moment dat we een permit hebben) beginnen aan een rondje van zo’n 500 km door de bergen ten zuiden van Karakol. Pittig tochtje want we passeren  daarmee 3 of 4 passen van boven 4000 meter. Dat wordt harken dus. Maar het moet heel mooi zijn dus we hebben er  veel zin in.

Ala je ons toch nog een beetje wil volgen dan kan dat door vriend te worden op Facebook van Mijn Velodroom.

Verder hou ik wel elke dag in een schriftje onze belevenissen bij en zal ik dat straks verder uitwerken in dit blog. Maar dat is dan achteraf.

Voor zover dus! Bedankt voor het volgen. Frans en Wytze.

5 gedachten over “Stop met blog bijhouden.

 1. Wow Frans, wat zijn jullie al ver!! Ik zat even aan de andere, andere kant van de wereld, Zuid Amerika en ineens zijn jullie al bij de grens van China!
  Jammer dat je de blog niet meer kan bijhouden, maar volkomen begrijpelijk! Volgen we je via Facebook!!!
  Succes daar en geniet ze!
  Groetjes, uit Den Bosch, Saskia

  Geliked door 1 persoon

 2. Beste Wytze en Frans.

  Wat zijn jullie al opgeschoten met jullie fietstocht.Vandaag alles even nagelezen. Wat een belevenis!! Ik wil Steven Spielberg benaderen om er een mooie film van te maken!! jullie zitten in Kirgizië bij het plaatsje Karakol. Ten oosten daarvan ligt zelfs een bergtop van 7440 meter hoog! In plaats van nog eens twee weken extra fietsen kan ik aanraden een autootje te huren om zo de prachtige bergachtige omgeving te verkennen! Slaap dan in een goed hotel en rust lekker uit voor de zware tocht dwars door China. Volgens mij is dat nog wel een tocht van ongeveer 3500 tot 4000 km!
  Beste mannen, wij wensen jullie veel plezier en vooral veel sterkte met de verdere fietstocht en hopen op een geslaagde missie naar Peking.

  Met vriendelijke groeten van Thea en Dirk.

  Like

 3. Marcel Schmeits 9 augustus 2017 — 20:56

  Een extra rondje van 500km over vier bergpassen van de buitencategorie. Daar is Froome niks tegen. Deze heren kunnen de Giro, Tour en Vuelta achter mekaar uitfietsen. Jaloers? Ja, natuurlijk. China, here they come. Of hoe zeg je dat in het Mandarijn? Of wordt het toch Wu?

  Like

 4. Lieve Frans, helemaal te begrijpen dat het te veel tijd kost. Ik volg jullie wel op facebook. En lees later als je boek klaar is nog wel eens alle belevenissen van jullie. Dikke knuffel Loes

  Like

 5. Harrie Bronneberg 16 augustus 2017 — 08:02

  Frans, Proficiat met je verjaardag, je zit al zo ver neer het oosten dat ik hoop dat het daar ook nog de 16e is vandaag… het feestje houden we maar tegoed tot je terug bent ;=}
  veel succes jullie en veel veilig kilometers!!

  groeten

  Harrie Bronneberg

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close